Blommor och blader

Tänk vad mycket lite blommor kan göra. I förra veckan så inhandlades det lite nya blommor till hemmet, känns som en helt ny lägenhet nu när de installerats. Bland annat så fick denna underbara Orkidée följa med hem, har stått och tittat på den på jobbet hela veckan och för 79:- så kunde jag bara inte låta bli.
Orkidéen heter "Zygopetalum Louisendorf" och sägs vara en värmetålig liten blomma. Nu har den fått ta plats i vardagsrummet där min förra orkidée tidigare stod, håller tummarna för att den inte behöver gå samma öde till mötes som sin föregångare.


Imorgon är jag ledig och vi drar till Malmö för sambons födelsedagspresent. Shopping, god mat och en liten överraskning står på schemat (mer än så kan jag inte avslöja då han brukar kika in här). Tänke även göra ett besök på  Formargruppen och Form och Designcenter.

Badrums pimpning pågår

Titta ett inlägg, bli inte chockade nu bara. Jag har äntligen fått tummarna ur hrm...fickan och fotat lite på mina pågående projekt. Inte för att de går snabbt framåt, men nu rör det på sig iallafall.
När vi städade i helgen så passade jag på att fixa och sortera lite i badrummet, har tidigare pratat om att fräscha upp där och nu är cirka 1/6 gjord=)
På Clas Ohlson köpte jag en fin fin medicinlåda som fått ta plats på golvet. Tyckte att den gjorde sig riktigt bra ihop med badrumsskåpet. Eller vad säger ni?


OBS! Ignorera den pissgula lilla luckan ovan medicinlådan, förstår inte riktigt varför den ska vara där.

Hrm...

Jag har bara...pausat litta. Jag jobbar och står i, på stan är det full cirkus och vi har massor att göra. Med cirkus så menar jag festivaldagar, massor med folk och såklart när man jobbar på centrums största varuhus (kundtjänst) så är det sjukt mycket att göra.
På kvällarna så försöker jag mest att andas, vila och ha fötterna i högläge. Men jag ska inte gnälla, trivs som fisken i vattnet på jobbet och det är fiiint när lönelappen dimper ner.

Tänkte mest kika in för att visa att jag inte lämnat bloggen åt sitt öde. Hoppas att ni inte glömmer bort mig!

Nu ska sambon och jag ner på stan för en bit mat. Imorgon är jag ledig och ska bara njuta.

Innan jag smyger iväg tänkte jag visa några kommande inköp (förhoppningsvis). Hos Perlan Living hittade jag dessa super snygga krukor (till köket) och denna fin fina kudde, vill ha helt enkelt=)  


Tävling...

Inne hos Sandra finns det möjlighet att vinna en Marimekkoskål. Vill ni liksom jag vara med? Gå då in och lämna en kommentar hos henne...

Nu är det jag som håller tummarna för min första bloggtävlings vinst=) 

Dags att kila till jobbet, hoppas att alla ni som är lediga får en härligt solig dag!

Allsång

Fastnade framför tv:n och Allsång på Skansen, tycker att det är lite kul att kolla på. Måste bara säga att Sanna Nielsen rockar fett. Så grymt bra, Sanna en gitarrist och Empty Room. Jag gillade låten i Melodifestivalen och min röst föll på den, men denna versionen var grym. Låt henne vara präktig, gammalmodig och allt vad tidningarna skriver, jag struntar i vilket. Tyckte själv att hon var lite mesig innan, men med åren har även jag mognat och insett att folk inte ska dömas förrän man lärt känna dem.  

Hoppas att ni har en mysig tisdags kväll, nu ska jag titta på Morden i Midsomer.

RSS 2.0