"Fuffens" och så Badrum, del 2...

Jo nu närmar den sig månaden fylld av fuffens och lurigheter. Jag har för fullt börjat att klura på julklappar och igår köpte jag den första. Jag älskar att köpa julklappar, slå in dem och ge bort dem, speciellt då de är riktigta fullträffar.
Förutom julklapps shopping så har jag även hunnit att sätta igång med pysslandet, igår planterade jag en liten hyacint som förhoppningsvis blommar lite innan jul (eller ja blommar överhuvudtaget). Ikväll ska kartongen ner, kartongen med allt pynt.
Glögg har jag druckit, Duvfenkrooks Blåbär & Lingon mums filibums (tack för tipset Medaljongen). 

Liksom många andra har jag investerat i Ica:s/Röda Korsets ljusstakar gillar dem massor.


Sen var det badrummet ja!

Även toastolen behöver sig en liten toppning detta i form av en ny sits. Tänk va mycket det kan göra, är väldigt nöjd. Har ingen före bild, men ni vet plast, vitt, slitet...

Men, men...?

Hallå, Bloggkoll fungerar inte på min dator.
Blir tokig, det är ju helt omöjligt att komma ihåg alla favoriter.
Står något om att en brandvägg är ivägen, men min har ju alltid varit aktiverad, hmmm.

En annan sak som gjorde mig tokig i fredags, jag glömde min kamera då jag åkte till Värnamo och Design hotellet. Bidde inga bilder.
Jag stressade iväg för det gick rykten om oväder, ett oväder som jag ville hinna före.
Men fin var det på hotellet...

Paus helgen ut...

Jag fortsätter att pausa lite. Det är nämligen så att jag strax åker till Värnamo där jag ska sova på Design hotellet. Ska bli riktigt kul, har varit nyfiken på detta hotell länge. Nu får jag passa på då sambon är där på jobb och bor på hotellet.

Imorgon fortsätter min Smålandsresa då det bär av till Vimmerby och sambons familj.

Så trevlig helg!
Förhoppningsvis så är jag tillbaka på måndag med massor av bilder från hotellet.

Vi är bara......jättetrötta.


Neee, han är inte tjock Millekillen bara jättestor och jättelurvig.
Utan att jag egentligen ville så blev det en liten paus. Jobbehelg och första praktikdagarna har tagit orken ur mig och jag är såå trött.
Men snart dyker del två i badrumsföljetongen upp, lovar...

Det regnar ute förresten, skoj hrm...Julemånad skynda dig på...

Följetong

Japp Mitt liv som Joanna kommer framöver att vara en liten följetong, inte vilken följetong som helst utan en "badrumsföljetong".
Badrummet här hemma genomgår äntligen en lite budgetfix, vilken jag tänkte dela med mig lite av.

Ett utav stegen var vår (läs min, bara mina grejjer där) rullvagn som tidigare var tråkigare än tråkigast. Numera tycker jag att det minsann är bättre.

Före (inklusive shampooflaskor och annat grejjs):

Efter:

På nedersta "hylla" kommer de fin fina handdukarna som jag vann inne hos Linda att ta plats, väntar ivrigt på dem.

Fortsättning följer...

Svenska Mästare 2008 och vill haaa

Härligt; Kalmar FF Svenska Mästare 2008...


Bild: SVTSåå till dagen vill ha...
Har länge letat efter snygga sittpuffar att ha i vardagsrummet, utan resultat. Antingen är de för dyra, för små, för fula eller i fel färg.
Men om jag hade liiite pengar över hade två utan Ceannis förträffligt fina sittpuffar fått flytta in i vår lilla lya.


Finns att köpa hos FormoDesign

Morgonstund

Härligt härligt att komma upp tidigt, jag har satt som rutin att gå upp och äta frukost med Jimmy innan han rusar till jobbet. På så sätt så får jag några härliga morgontimmar innan dagens bestyr börjar jaga min uppmärksamhet.

På tal om bestyr så har jag kommit på en enastående taktik gällande mitt hemmapysslande, en sak om dagen (minst) är det som gäller. Då har jag samtidigt tid till att tänka igenom mina pysselmoment och allt fortlöper lugnt, jag blir lugn som en filbunke. Den ni...Jaja jag vet det finns nog de som kommit på denna idé före mig, men jag lånar den liiite bara.  

Här är ett av inköpen som gjordes i Malmö, lampa från Granit som jag föll för direkt. Som tidigare inlägg visar så har jag fastnat lite för det industriellt ruffiga och gillar krocken med mjuka linjer.


Japp, det stämmer Ove har fått flytta in i sovrummet nu...

Blossa glögg blev det också igår. Jisses va mycket folk, haha mannen som stod först i kön hade tydligen stått där i en timme och väntat. Jag märkte att jag minsann inte är någon van "roffare" för jag smög mig fram och tog en flaska. Men lite galnare blev jag då jag skulle ta en Blossa ×5 från tidigare år, fanns ju inte så många sådana. Övning ger färdighet! Vilken är din Blossa favorit?


What is wrong with my camera? Jag lyckas inte med mina bilder...

Just nu, om en stund och senare

En lång härlig helg är till ända och en ny vecka är påbörjad. I fredags blev det en tur till Malmö där endel fin fina köp gjordes. Lovar att det kommer mer kring dem inom en snar framtid.

Just nu, håller jag på att måla denna, trött på ek och vill minska ner på allt det träiga...Om en stund, ska jag gå till Systembolaget och försöka haffa den nya Blossa glöggen. Håller tummarna för att jag får med mig en flaska hem.

Senare, ska jag plugga Mikrobiologi har hemtenta på torsdag och behöver plugga lite inför denna.  

Tack för alla fina kommentarer i mitt förra inlägg. Kul att några av er som inte brukar lämna kommentarer gjorde er till känna. Lika roligt är det att få kommentarer från er som brukar lämna=)

RSS 2.0