Soffbord

Saker och Ting marknaden erbjöd inte mycket, inte sådant som jag var ute efter.
Istället tog vi oss en tur till Lions loppmarknad, där hittade vi bordet som jag sålänge har sökt. Ända sedan vi flyttade in i lägenheten så har jag velat ha ett sådant bord. Sambon har varit lite tveksam, men det verkar som jag lyckats övertala honom för idag fick det följa med hem.
200:- kostade det, lite slitet på bordsskivan men det gör inte så mycket då det ska målas. Tveksam till om vi ska måla det i vitt eller svart, det lutar åt vitt men jag är kluven. Hoppas att skivan går att slipa ner så den blir slät och fin. Tror att det vore bra om vi sprutmålade det, men det ger jag mig definitivt inte på själv. Har hittat en firma utanför stan som kan hjälpa till, men sen hänger det på priset. Ska ringa dit på måndag...

image126
Nej nu får jag återgå till pluggandet, lite bitter är jag då sambon spelar derbymatch idag och jag måste sitta hemma och plugga. Hoppas att ni har en härlig dag iallafall!

Kommentarer
Postat av: Fröken L

Vilket fint bord! Även om jag är en vän av svart, så skulle jag nog rösta för vitt i det här fallet, tycker det verka passa in bäst. Svaret på vad jag pluggar till är sjukgymnast, andra terminen. Absolut intressant, men ganska krävande emellanåt. Just nu vill jag bara skita i allt och ha sommarlov. Men det är ju bara en månad kvar på terminen nu :) Skam den som ger sig, eller?!

2008-05-03 @ 17:51:44
URL: http://lillalyan.blogg.se
Postat av: Linda P

Jag röstar på vitt!! Tänkte väl att det var pga Lions som det var kö ner till Åhus. Men du, vad är det för firma? Vill spraylacka våra stolar.
Haaaaj!

2008-05-03 @ 17:54:42
URL: http://livinglikelinda.blogg.se
Postat av: Sandra

Vilket snygg bord du har fyndat! Kram Sandra

2008-05-03 @ 19:50:37
URL: http://tjohalia.se
Postat av: anna

vilket fint bord, jag röstar på vitt!!
Nu skall jag läsa vidare på din blogg
anna

2008-05-04 @ 08:57:32
URL: http://londonhem.blogspot.com/
Postat av: Ellas Inspiration

Jättefint, hade nog också kört på vitt. Då syns inte dammet lika bra... Ha en härlig vecka! Kram Karin

2008-05-04 @ 22:19:40
URL: http://ellasinspiration.blogg.se/
Postat av: Martina

En krstdbó till, vad roligt! Kul med Lions brukar själv vara där. Bordet kommer bli så snyggt när du målar det vitt! =)

2008-05-04 @ 22:26:22
URL: http://skepparegatan.blogg.se
Postat av: Hanna-Sofia

Har ett nästan likadant i grått som varit en trogen följeslagare genom många bostäder sedan i början av 90-talet. Men nu ska jag lägga ut det på Blocket vilken dag som helst. Hoppas du kommer trivas lika bra med ditt bord som jag gjort i alla år.

2008-05-06 @ 21:30:36
URL: http://nancyandi.blogg.se/
Postat av: madde

svart ger attityd - vitt en mer romantisk känsla - vilken vill ni ha? klart ni kan göra detta själva...köp färg på burk men var noga med att stå inom lagom avstånd och spakla bort ojämnheter innan :)

2008-05-08 @ 18:48:31
URL: http://madelaines.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0