Pimp my kitchen

Ahh jag har problem----- med kökshyllan alltså. Jag får inte piffet riktigt som jag vill. Hade gärna införskaffat ett vitt J att ställa i hyllan tillsammans med lite snygga vaser, men jag vet inte.
För tillfället så får mina ubergoda (hrm skryt skryt) skorpor agera stilleben tillsammans med en herr citron och fru lime. På hylla nummer 2 så har det iallafall blivit lite bättre, där har Ove (ugglan) fått bygga bo tillsammans med Iittala och blomman. Buhu för de fula spikhålen (på bild 2)  som tidigare hyresgäster lämnat efter sig.


Hoppla kanske ni nu börjar tro att jag faktiskt har problem----- med andra saker. Men nej, det blir så mycket roligare om sakerna i hemmet får namn, prova vettja.

På tal om något helt annat, jag har hittat den finaste bästa bostadsrätten. Snett över gatan där vi bor nu, med stora rum och ett halv bonus rum alltså en 2,5:a. Vill, vill, vill!

Kommentarer
Postat av: Johanna.B

Haha det va en kul kommentar du lämnade. Skulle inte heller tacka nej till någon (eller alla) lampa/lamporna..!Hmm. Ditt lilla problem. Jag skulle nog arbeta med att ställa dit någonting högt på ena sidan på den första hyllan. Precis som du nämnde någon vas eller något!Ha en fortsatt trevlig kväll!Kram

/Johanna

2008-10-14 @ 22:09:48
URL: http://www.johannabillingskog.se
Postat av: Mari

Så kan det vara ibland, man vet hur man vill ha det men får inte till det sista lilla.....

Ett litet Babelfat kanske vore nåt? Finns ju i underbara färger nu och kostar ju inte skjortan heller. Äh! har ingen fantasi heller så på morgonkvisten märker jag. Dax att fräsa i väg och jobba snart.........lång dag idagKram!

2008-10-15 @ 05:49:40
URL: http://marityrenia.blogg.se/
Postat av: Sofie

Vad fint du har piffat :) Söt uggla! Åh, det är så roligt när man får span på ett place man vill flytta till... du får berätta om det blir något utav det :) Kram, Sofie

2008-10-15 @ 12:41:58
URL: http://syssla.blogspot.com
Postat av: MO

Vad söt han är..ja Ove alltså..Jag brukar inte döpa mina saker men det låter ju ganska kul...Hoppas ni får den lägenheten, kramar

2008-10-15 @ 12:57:56
URL: http://medaljongen.blogg.se/
Postat av: Fröken Fräken

Jag rekommenderar detta inlägg om hur man arrangerar saker på bästa sätt:

http://chezlarsson.typepad.com/myblog/2008/09/the-art-of-display.html

Bygg på höjden i en triangel, arrangera i grupp och lämna lite plats runt om, för att sammanfatta..

2008-10-15 @ 22:19:56
URL: http://tusenideer.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0