Underbara Little Studio...

Åhhh vilken fullträff skulle jag vilja säga, Little Studio. Posters som bara ropar på mig, allihopa. Såå mycket min stil och så himla fina. Kan meddela att det snart kommer säga klick klick på datorn, för här ska det beställas. Inte nog med det så går 10% av intäkterna till BRIS, kan det bli bättre???

Här är några utav mina favoriter, några av dem ;)Alla bilder kommer från Little Studios sida


Det är detaljerna som gör det...

Jag tog ett litet OS uppehåll, har inte kunnat slita mig från de olympiska spelen och mestadelen av min lediga tid har gått till att heja, tumma och jubla.

Nu är vi inne i mars månad, vårens första månad. Veckan spås dock bli kall och våren känns en bit bort. Men solen visar på annat. Månaden kommer innehålla mycket skoj för min del, Kentkonsert, Barcelonaresa och mycket annat.

Med våren kommer alltid en stark känsla att göra om hemma, ändra och piffa. Min stad bjuder dock inte på så mycket roligt i inredningsväg och på nätet har jag inte heller hittat "det där lilla extra".

Här är några härliga inspirationsbilder som har "det där lilla extra", lekfullt, färgglatt och, ja hrm härligt...I fallande ordning är bilderna lånade från; Bo Bedre Fotograf: Andreas Mikkel Hansen, Bo Bedre Fotograf: Stuart McIntyre, Sköna Hem fotograf gick inte att finna (?!)

För tillfället gillar jag udda, lekfull inredning. Kanske kan vara därför som jag så sällan hittar DET ute i butik och på nätet, kanske är dags för mig att bege mig ut på loppisjakt...

RSS 2.0