Häng...

Ett av många projekt här hemma är hallen. Väggar ska målas och nya klädförvaringar ska inta plats. Istället för en hathylla så kommer vi att köra på krokar. 
Har länge gillat Maze och deras "hängande" lösningar. Som med alla andra prylar så har en rad liknade varianter nu börjat dyka upp på marknaden. Fredrik Sandbergs stilrena kollektion för Åhlens innehåller bland annat en variant av hängare. Slutligen så har även IKEA hakat på trenden med sina Fräna krokar. 
Min fråga är då fågel fisk eller mittemellan?Mitt val föll på fisk, alltså IKEAs krokar, 2 st för 29:-  ett förträffligt bra pris. Åhlens krokar kostar 55:-/st och krokarna från Maze kostar 195:-/st.


Samtliga krokar är super snygga, men ibland måste plånboken få välja...


 

 Bilderna lånade från: Urbanliving, Åhlens och IKEA

Kommentarer
Postat av: Rebecka

Snygga krokar du visar,dom liknar ju väldigt mycket varann!

Kram Rebecka

2008-08-31 @ 12:37:30
URL: http://roomdesign.blogg.se/
Postat av: Fröken Fräken

Jag var sugen på IKEAs skohylla i den här serien, men det var innan det visade sig att det var omöjligt att skruva in något där i min hallvägg.. allt bara skruvar ut sig långsamt och så rasar hyllan i golvet.. men serierna är helsnygga!

2008-08-31 @ 17:21:31
URL: http://tusenideer.blogspot.com
Postat av: jenny

den från maze är riktigt snygg men lite väl dyr för en krok. Håller med dig. Ikeakrokarna, både snygga och billiga:-) Kram/jenny

2008-08-31 @ 18:54:58
URL: http://jennyshus.webblogg.se/
Postat av: Ellas Inspiration

IKEA-krokarna har jag hemma men tyvärr har jag inte hittat något plats till dem ännu. Passade inte där de var tänkta från början men de är riktigt snygga.Svar: Självklart! Dörrmattan kommer från Hemtex, ett riktigt fynd för 99 kr!Kram Karin

2008-09-01 @ 08:37:37
URL: http://ellasinspiration.blogg.se/
Postat av: Mrs. b

Har också ikea-krokarna fast röda, men heller inte hittat någon plats för dom ännu.Svar: Håller med om att man kan fastna i svart/vit/gråa - det är samma här hemma. Men på sikt vill jag få in lite mer färg, och även kunna variera färerna med årstiderna.

2008-09-01 @ 22:08:11
URL: http://mrsbandco.blogg.se/
Postat av: Mari

Försökte pracka på dottern sån från IKEA igår men mor och dotter har lixom inte samma smak vad det gäller inredning. Synd!

Alla är ju så lika så man får ha prislappen kvar på om man köper de dyra så folk ser att man handlat på annat ställe än IKEA.Kram

2008-09-02 @ 06:10:11
URL: http://marityrenia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0