Soool

Efter en vecka med dålig uppdatering och med många göromål så är jag igång igen. Helgen har varit helt underbar med massor av sol och avslappning. Fotbollstur till härliga Österlen, 5-kamp med jobbarkompisarna och umgänge med familjen är några av de saker som jag hunnit med.
På fredagen agerade jag chaufför till mormor och vi handlade mat och blommor. Med mig hem till stora stan fick en Lavendel följa. Hos mormor hittade jag några gamla lerkrukor som oreganon ska planteras i, plockade även med mig några ormrötter som tagit plats i IKEA vaserna.

Lördag morgon åkte jag med sambon till Simrishamn för att kika på deras match, tog mig en tur på stan men någon shopping blev det inte. Såhär vackert är det att åka till Simrishamn, en fröjd att åka bil dit måste jag säga (trots värmen).

På tal om fotboll, nu är det bara 6 dagar kvar till EM, tjohoo. Det ryktas om att det laddas upp för ett riktigt EM jippo på jobbet, med gamla EM-låtar, kepsar och tröjor.

Kommentarer
Postat av: Sandra

Vad fint det blev med lavendeln i de små söta vaserna.



Svar: jo hon är både steriliserad, chipmärkt och försäkrad. Vi hoppas verkligen att hon kommer hem välbehållen, kan inte tänka på något annat just nu. Kram Sandra

2008-06-01 @ 12:04:25
URL: http://tjohalia.se
Postat av: Ellas Inspiration

Älskar de små vaserna! Snyggt med det lila till! Nu är jag tillbaks från semestern! Kika in hos mig och följ med på resan! Kram Karin

2008-06-01 @ 14:56:01
URL: http://ellasinspiration.blogg.se/
Postat av: Fröken Fräken

Jag rekommenderar varmt att din mamma använder sprayfärg om hon ska måla om pinnstolar, det är rysligt petigt annars att måla pinnarna.. jag hade nog kämpigt med mina bord, skulle ha sprayat... men det ser ut att bli rätt bra, ska ta ett tredje varv idag med färg!

Ja, EM.. får se om jag ser någon match, ibland vaknar man ju till och blir sportfantast!!

2008-06-02 @ 08:25:12
URL: http://tusenideer.blogspot.com
Postat av: Rebecka

Gillar de söta små vaserna med lavendeln i ,passade riktigt bra! Ha en bra dag!

2008-06-02 @ 11:05:18
URL: http://roomdesign.blogg.se/
Postat av: Sofie

Svar: Ja, sänglamporna är köpta på Ikea. Kommer inte ihåg hur mycket det kostade, men känner jag Ikea rätt så var dom nog inte särskilt dyra! :)



Man kan nästan tro att den nedre bilden är fotad i Skottland :) Så vackert! Sött med blomster i färmvaserna! Kram, Sofie

2008-06-02 @ 22:37:37
URL: http://syssla.blogg.se/
Postat av: Sandra

Vilken rolig tolkning av tisdagstemat! Jag skriver här eftersom det inte gick att skriva på de övre inläggen. Kram Sandra

2008-06-03 @ 18:04:22
URL: http://tjohalia.se
Postat av: Martina

Jag vill också ha dem ikeavaserna, men nu när det är så underbart väder känner man inte för att fara dit. Man tappar tom suget för att blogga när det är sååå varmt!

2008-06-07 @ 22:39:18
URL: http://skepparegatan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0