Vill haaa...

Har hittat en fräck klocka som skulle passa oss som handen i handsken. "Halvtid" heter den och är designad av Mårten Lindquist (även skyldig till anslagstavlan "Bubblan"), en fotbollsklocka helt enkelt. Tror  även att den kan tilltala dem som inte är fotbollsintresserade för den är snygg. 


Finns att köpa hos Designtorget 


Det där med påspyntandet här hemma har gått lite si och så. Kan väl inte påstå att vi bor i en påskoas. Idag skall här städas iallafall, så vi åtminstone får det påskfräscht.

Kommentarer
Postat av: Sofie/Syssla

Läcker! :) Glad påsk på dig! Kram, Sofie

2009-04-08 @ 11:57:59
URL: http://syssla.blogspot.com
Postat av: Linda P

Cool den var! Hoppas allt e bra annars. Ska du jobba nåt i påsk?

2009-04-08 @ 12:32:18
URL: http://livinglikelinda.blogg.se/
Postat av: Fröken fräken

Det är samma här! Inte så mycket påskpynt, mera påskstädande. Har planer om att rensa i källarförrådet nu igen.. vi får se hur det går!



Jo, men det är en himla massa kuddar i soffan.. men man måste ju bloggstyla lite - plus att några inte har sina nya överdrag färdigsydda än...



Nämen, nu fick jag ju nästan lite dåligt samvete för mina krukor i källaren.. men dock är det endel som man köpt som egentligen inte har varit ens stil, och i de fallen hade det ju varit bättre att spara pengarna och köpa Sturehofkruka istället! Men de jag gillar får turnera omkring i lägenheten!!

2009-04-08 @ 20:17:10
URL: http://tusenideer.blogspot.com
Postat av: Mari

Läcker klocka, bara att slå till för den är väl nästan gratis;-)

Skönt att ha städat iaf även om det inte pyntats, för ta ett litet tag i kväll....eller någon annan dag. Ska bli härligt väder och då går det före.



Ha det så bäst och glad påsk!

2009-04-09 @ 05:19:47
URL: http://marityrenia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0