Utmaning...

Jag har blivit utmanad av Sofie- Syssla.

För att delta så finns det några regler som måste följas:

♦ Länka den som utmanar dig och sätt in dessa regler på din blogg.
♦ Berätta 7 saker om dig själ, såväl alldagliga som knäppa.
♦ Utmana 7 personer i slutet av inlägget genom att nämna deras namn och länka till dem.
♦ Låt dem få veta att de blivit utmanade genom att lämna en kommentar i deras blogg.

Är ni beredda, This is me...

1. Jag är ett enormt ishockeyfan, laget i mitt hjärta är Frölunda Indians och har så varit sedan jag var liten. Varför just detta lag, jo en släkting till mig var lagets lagkapten  i början på 90-talet och sedan dess har jag mer eller mindre hejat på dem. Åker så ofta jag kan och så ofta ekonomin tillåter till Göteborg för att se mina hjältar live.
 
2. Jag är halvfinsk men har aldrig varit i Finland. Haha pappa tyckte att bror min och jag skulle bli lite äldre innan vi skulle behöva åka upp till myggen i de finska skogarna i norr. Men vi ÄR äldre nu. Kan ingen finska och tycker det är jättetråkigt då pappa och farmor sitter och pratar finska. Jo förresten, jag kan säga några ord och fraser däribland; fotsvett, God Jul, skål och mjölk.

3. När jag var liten så kallade mina släktingar mig för Poppen, varför då? Fråga inte mig. Det var inget kul smeknamn, speciellt inte då avlägsna släktingar envisades att kalla 13-åriga Joanna för det. Min sambo fick sig ett gott skratt då han fick höra talas om mitt smeknamn. Då och då så "råkar" han kalla mig för det.

4. Om ett år så har jag min lärarexemen i Idrott & Hälsa och Hem & Konsumentkunskap med inriktning mot högstadiet/gymnasiet. Läskigt, måste jag erkänna. Jag vill och hoppas att ett jobb kommer att finnas där ute för mig, men nervös det är jag. 

5. Jag har svårt för att hålla tyst. Jag pratar mycket och ofta. På föreläsningarna kan jag känna att "lärarna" ibland tröttnar på mina frågor och ställningstaganden. Mina vänner tycker att det är bra att jag pratar men ibland skulle jag önska att jag kunde knipa igen. Jag har definitivt inte svårt för att marknadsföra mina idéer och tankar, det är ett som är säkert. 

6. Jag är en otroligt barnslig person, tramsar gärna och ofta. Vi kan väl säga att jag har barnasinnet kvar, som tur väl är så har jag hittat min like och jag och min sambo tramsar ibland ikapp här hemma. Jag tycker att det är otroligt befriande att umgås/leka med barn, då behöver jag inte vara vuxen utan kan vara barnslig och lekfull utan att känna mig dum eller felplacerad. Tur att jag har många kusiner som är yngre än mig. På detta sätt har jag lärt mig otroligt mycket om barn och ungdomar samt hur de fungerar. Något som jag kan ha nytta av i mitt kommande yrke och som på vägen gett mig många goda skratt. 

7. Jag är en lantis, kommer från en liten by och älskar att ha naturen nära. Idag bor jag i en mittemellanstor stad och det är lagom för mig. Jag har naturen nära och bor ändå mitt i stan. trivs som fisken i vattnet och vill inte flytta härifrån. Men då jag kommer hem till mina föräldrar infinner sig ett lugn som jag inte har hittat i stan ännu. Då jag kommer till storstäder så får jag svårt att andras efter ett tag, tycker att det är härligt i några dagar sen längtar jag hem. 

Ojoj, detta var svårt men väldigt kul...

Nu är det dags för mig att utmana:

1. Johanna- Johanna. B
2. Fröken Fräken- Tusen ideér
3. Linda- Living like Linda
4. Mo- Medaljongen  
5. Mari-Mari lite av varje
6. Jenny- Jennys Hus
7. Mallaco-Mallaco


Kommentarer
Postat av: Linda P

Uhhhhhhhh (gråter) skäms men jag orkar inte denna gång. Sorry baby ;)!! HAr så j-la ont i min högra hand...

2008-10-28 @ 19:03:14
Postat av: Mallaco

Skojig utmaning, den är antagen!!!!!=)

Ska du till gbg så måste du helt klart besöka vissa ställen.

1. Balders Hage

2. Grandma´s

3. Josephssons

De ligger mitt i stan så ett absolut måste är att att besöka dessa 3 godingar.

Sen finns det ett par till men som inte är alltför lätt att hitta till om man inte är från stan.

Nu ska jag fila på utmaningen..=)

2008-10-28 @ 19:52:24
URL: http://www.mallaco.blogsot.com
Postat av: Fröken Fräken

Utmaningen utförd!! ;-) Fröken Fräken står i givakt

2008-10-28 @ 21:13:31
URL: http://tusenideer.blogspot.com
Postat av: Johanna.B

Spännande! Utmaningen är antagen och kommer tas om hand så snart som möjligt!Kram

/Johanna

2008-10-28 @ 22:43:27
URL: http://www.johannabillingskog.se
Postat av: Mari

Ska försöka ta tag i den när jag hinner.....jobbar mycket just nu och orkar inte ens göra ett inlägg per dag längre i min blogg, kanske inte ens varannan.

Känner mej jättesmickrad iaf!Kram och ha en bra dag!!

2008-10-29 @ 07:29:11
URL: http://marityrenia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0