Kosta och Boda...

Som jag nämnt innan så begav vi iväg på en outletrunda i fredags, till Kosta och Boda. I Boda besökte vi Design House Stockholms outlet där vi fyndade "Blocklamp" för det galna priset 550:-, lite kantstött men inget som syns. På Kosta outlet var det tänkt att jag skulle fyna lite kläder, men icke sa nicke rörigt och bara massa skit rent ut sagt. Blev väldigt besviken för deras damavdelning har varit kanon vid båda mina tidigare besök (men så är det med outlets). Iittala outleten gör mig däremot aldrig besviken, där köpte vi nya Filippa K muggar och sex stycken Iittala glas. 

Lampan placerades brevid tv:n och glasen invigdes till kvällens middag...


Såhär i efterhand ångrar jag lite att vi inte köpte fler glas, men men. 

Suck...

Vilken dag, seger och förlust inom 24 timmar. Min kära sambo och hans lag dängde till serieledarna med 5-1 idag så nu är det flås i nacken som gäller från en andra plats. Sverige fick stryk mot Danmark vilket inte var rättvist, oavgjort hade speglat matchbilden bättre (men seger hade såklart varit att föredra).
 
Igår var vi i Kosta och på Kosta Outlet, Iittala outlet och Design house Sthlm outlet i Boda. Fyndade massor, däribland en lampa till 1000:- rabatt (ett litet skönhetsfel bara). Visar snart våra fynd.

Hoppas att ni haft en fin fin Nationaldag!Galenskaper...

Det blev visst en liten bloggpaus, ingen inplanerad sådan  utan det bara blev så. Har haft fullt upp med C-uppsats och annat. Men nu är jag på G igen, hoppas inte att ni har glömt mig. Sist jag skrev så skulle vi till Lund, ett bord skulle köpas. Men se det bidde inget bord, nej Miljögården eller rättare sagt Swedese satte griller i huvudet på oss. Så nu kommer vi troligtvis att göra den galnaste saken i inredningsväg någonsin (för oss iallafall).
Vi kommer med största sannolikhet att köpa detta bord;

Jag har varit lite kär i det sedan jag såg det för första gången för länge sen. Sen har det inte riktigt försvunnit ur mina tankar. Alla bord har jämförts med detta.

Hmmm det verkar som att bilduppladdningen bråkar med mig. Till det blir ordning igen får ni väl gissa vilket soffbord det är...

Uppdatering: Tack för alla fina kommentarer under tiden som jag varit lite frånvarande. Sofia från Dalarna; Jag skriver uppsats inom lärarutbildningen, Idrott och hälsa (Särbegåvade elevers möjligheter till utveckling inom idrott och hälsa-ämnet).

RSS 2.0