Ordning och reda, pengar på...

...torsdag för min del.
Nej men det är väl snarar ordning och reda som är ledordet för mig nu. Jag har fattat ett mycket viktigt beslut, inget mer fix i lägenheten förrän det är ordning och reda i skåp och lådor. Jag måste verkligen rensa och röja innan jag kan börja måla och hänga upp tavlor och annat.
Det fungerar lixom inte då garderoberna ser ut såhär.

Puh varje gång jag öppnar skåpet med träningskläder så kräker jag nästan. Nope Feng Shui here I come...

Ja just det. Hur blev då luckan i badrummet? Helt okej måste jag säga, lite färgskiftningar blev det. Men jag är nöjd, det var ju trots allt mitt första möte med en sprayburk. Sen blev det ju tiogånger bättre än innan, nu är det iallafall vit.

I samma veva som min reklambladstapet åkte ner passade jag på att skrubba och rengöra lite i badrummet. Trots att jag gnodde och gnodde så blev det inte riktigt bra. Det ser ju för tusan fortfarande smutsig ut. Måste nog köpa lite ny fogfärg till kakelfogarna, sen tror jag tyvärr inte att golvet kan bli så mycket bättre.

Kommentarer
Postat av: jenny

Hi,hi känner igen det där med att det är fullt i alla skåp och byråer:-) Vi har dessutom en hel källare med förråd som är proppfulla med grejer.Luckan blev ju jättebra!! Snyggt:-)

Kram/jenny

2008-09-20 @ 12:02:58
URL: http://jennyshus.webblogg.se/
Postat av: Fröken Fräken

Jag har just ägnat stora delar av lördagseftermiddagen till att städa, renda och sortera i nya lådor allt som är i mitt städskåp och i mitt "pysselgrejsskåp". Där har det typ varit rasrisk varje gång man öppnade dörrarna, och oredan har liksom legat i bakhuvudet. Man har ju gjort fint utanför, men oredan har funnits där. Men nu är det exemplarisk ordning!! Så jag kan rekommendera organisation, även om det är såååå tråkigt medan man håller på... Ha en mysig lördagskväll!

2008-09-20 @ 19:13:50
URL: http://tusenideer.blogspot.com
Postat av: Pysselprinsessan

Hi hi! Ja, ibland behöver man en ordning-timeout! Tack för din kommentar! Det var kul att hitta hit!

Kramar

2008-09-20 @ 19:15:29
URL: http://pysslamera.blogg.se/
Postat av: Mallaco

Åh, herre gud prata inte om ordning och reda i skåp.=)

Här kan man knappt hitta nåt när man öppnar garderoben.

Att jobba i klädbutik är ibland bara till ens nackdel, det kommer bara in fler och fler plagg som ska samsas om denna lilla yta. INTE bra!

Ska ta tag i en rensning framöver. Tradera är en toppengrej i ett sånt läge. Mer ordning i garderoben och mer pengar på fickan=)

2008-09-20 @ 19:28:12
URL: http://mallaco.blogspot.com
Postat av: MO

Ja det är inte kul med oreda i garderober o skåp, men jag tycker att det är lite trist här för när jag har städat så är det alltid någon annan (inte jag....*ler) som stökar till, inte lägger tillbaks grejjerna där de ska vara..

Skönt att ha städat toan med, skulle behöva foga om mellan våra kakelplattor....urk, kramar

2008-09-21 @ 14:46:56
URL: http://medaljongen.blogg.se/
Postat av: Johanna.B

2008-09-21 @ 17:56:15
URL: http://w
Postat av: Johanna.B

Blev ju helt klart ett lyft med sprayingen av luckan, det ser ju vem som helst! Ordning och reda är ledord även för mig och min inredning. Allt ska ha sin givna plats och gärna sluten förvaring. Det är mina medel! Lycka till med feng shuiandet!Tack så mycket för gratulationerna på ettårsdagen!Hoppas du haft en bra helg också!

Kram

/Johanna

2008-09-21 @ 17:58:24
URL: http://www.johannabillingskog.se
Postat av: Mari

Finns en penna på Clas Ohlssons som är rätt bra sen har färgaffärerna en som är lite dyrare men bättre.Bara att kämpa på!!Luckan blev ju fin!Kram!

2008-09-22 @ 06:45:13
URL: http://marityrenia.blogg.se/
Postat av: Linda P

Hajhaj!! Du Joanna, vet du om de har julelju på Dompalainen? Nä jag har inte blivit galen, jag bara behöver lite smalre ljus till min ljusstake. Ha det gött, denna urtrista måndag! KRam

2008-09-22 @ 16:16:03
URL: http://livinglikelinda.blogg.se/
Postat av: Linda P

juleljus, sådana där lite smalare alltså

2008-09-22 @ 16:16:36
URL: http://livinglikelinda.blogg.se/
Postat av: Mrs. b

Det där känner jag igen! Skulle helt klart behöva samma inställning som du - inget mer fix förrän befintliga förvaringslösningar utnyttjas på ett bra sätt. Ja ja, en vacker dag... :-)Vad kul att kunna göra om (luckan alltså) med så enkla medel!

2008-09-22 @ 20:53:15
URL: http://mrsbandco.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0